Expeditionteam.nl

Expeditionteam.nl

Welkom

Op deze site vindt u alles over de Nepal Expedition 2007. Tijdens de Expeditie kan je ons via deze site volgen door middel van korte updates en foto's. Na de expeditie zullen we reisverslagen en spectaculaire foto┬┤s en films op de site plaatsen.

Foto & Film materiaal van de Expeditie

Media GalleryPosted by Roel Pronk 02 Feb, 2011 11:56:47

Tijdens onze reis door Nepal & India hebben Niels en ik bij elkaar 12.000 foto's gemaakt en 5 uur film geschoten. Na een grondige selectie hebben we getracht de meest spectaculaire foto's bij elkaar te brengen in een online photogallery.

Foto's

U kunt deze Gallery bezoeken door HIER te klikken (binnenkort online)

Film

De 5 uur film hebben we terug gebracht tot een spectaculaire film van 1 uur, deze kunt u bekijken door HIER te klikken (binnenkort online)

Mocht u niet een uur de tijd hebben om onze film te bekijken dan kunt u ook eerst de trailer van enkele minuten bekijken door HIER te klikken (binnenkort online)

Extra info over Foto & Film materiaal

De foto's genomen door Roel zijn gemaakt met een Canon Eos 350D (8mp) met een Sigma 17-70mm (F2.8) en een Canon 70-300mm(5.6)IS lens.
De foto's genomen door Niels zijn gemaakt met een Canon Powershot S3 IS (6mp)
Mocht u intresse hebben in High resolution pictures of de database van 12.000 foto's willen bekijken dan kunt u contact opnemen met Roel via roel@expeditionteam.nl

De film is geschoten met een JVC DV camera (1.3mp)(tape). Indien geintresseerd kunt u high res beelden krijgen door een mailtje te sturen naar roel@expeditionteam.nl

Voorproefje van de Nepal Expedition 2007

Media GalleryPosted by Roel Pronk 02 Feb, 2011 11:56:13

Om alvast een beetje feeling met onze Expeditie te krijgen hebben we een trailer gemaakt waarin je de route die wij zullen volgen kunt zien Daarnaast zul je door middel van spectaculair beeldmateriaal een goede impressie van de Nepal en de Himalaya krijgen.

Klik hieronder voor de trailer (rechtermuisknop > opslaan als...):

Trailer (high quality, 140mb)

Trailer (low quality, 70mb)

In december 2007 zul je op deze site onze volledige Expeditie film terug vinden naast natuurlijk een schitterende foto gallery.