Expeditionteam.nl

Expeditionteam.nl

Welkom

Op deze site vindt u alles over de Nepal Expedition 2007. Tijdens de Expeditie kan je ons via deze site volgen door middel van korte updates en foto's. Na de expeditie zullen we reisverslagen en spectaculaire foto┬┤s en films op de site plaatsen.

Roel Pronk

Roel PronkPosted by Roel Pronk 02 Feb, 2011 11:55:20

Roel is op dit moment zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus aan het afronden. Hij hoopt begin 2008 met zijn master Entrepreneurship & New Business Venturing klaar ze te zijn.

Hij is nu 26 jaar en heeft in zijn leven al aardig wat gereist. Naast zijn reizen in Europa heeft hij in 2002/2003 9 maanden door zuid-oost Azie gereisd. Hij heeft tijdens deze reis grondig de landen Indonesie, Maleisie en Thailand verkent. In Maleisie had Roel de relatief makkelijke Mt. Kinabalu van 4100m beklommen, hier herondekte hij zijn passie voor hoge bergen. Naast de natuur en de bergen is hij ook verslaafd aan verschillende watersporten en de zee.

In oktober en november 2007 zal Roel samen met Niels weer een van zijn dromen gaan vervullen, wandelen en bergenbeklimmen in de adembenemende natuur en wildernis van Nepal.

Kom meer over Roel te weten door te kijken op:

http://jutter.zeilteam.com de site over het Jutter SailingTeam