Expeditionteam.nl

Expeditionteam.nl

Welkom

Op deze site vindt u alles over de Nepal Expedition 2007. Tijdens de Expeditie kan je ons via deze site volgen door middel van korte updates en foto's. Na de expeditie zullen we reisverslagen en spectaculaire foto┬┤s en films op de site plaatsen.

Kleine foto update

Laatste NieuwsPosted by Roel Pronk 02 Feb, 2011 12:41:53

Yvonne vertelde het al in de korte update. Niels en ik hebben succesvol onze tocht door de Solo Khumbu regio, het gebied van de mount Everest, volbracht.

Nogmaals een korte opsomming van de letterlijke hoogte punten van onze Trek door het Solo Khumbu gebied (Everest Region):

Sundur peak 4700m (bij thame)

Goyko Ri 5360m (bij Goyko)

Cho la pass 5320m (tussen Tang nak en Dzongla)

Kala Patthar 5665m (bij Gorak Shep)

Everest Base Camp 5325m (Khumbu Glacier/icefall)

Binnenkort (misschien morgen) zal ik hier een verslag vanuit mijn oogpunt posten. Na de reis zal ik een uitgebreid reisverslag posten en ook de andere aandachtpunten behandelen.

Na de reis volgt er ook een spectaculaire foto gallery en wat filmpjes. Tot die tijd vind je hier onder een kleine foto update. Dit is slechts een voorproefje, het zijn 6 foto's uit mijn collectie van nu al 4500 foto's en dan heeft niels er ook al meer dan 2000. Ik heb op dit moment dan ook geen tijd om een goede selectie te maken, maar hopelijk geven de onderstaande foto's toch een klein beetje de sfeer weer.

Niels en ik vlak bij namche bazar met op de achtergrond de Everest en de Lotshe, op een van de laatste uitzicht punten waar de Everest zichtbaar is.

Babu (onze gids), Niels, Ik en Thomas (onze drager) op de top van Goyko Ri, met op de achtergrond de Everest en de Nuptse

Het ochtend gloren vanaf de Goyko Ri, met links de Everest.

Hetzelfde plaatje, maar dan met meer licht / langere sluitertijd van de camera. Op de voorgrond zie je de gletsjer, die bedekt is met morenen.

Niels en ik op de ijsmuur die naar de Cho La Pass lijdt.

Een plaatje van de Everst (links) en de Nuptse (rechts) vanaf Goyko Ri

Binnenkort meer...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.