Expeditionteam.nl

Expeditionteam.nl

Welkom

Op deze site vindt u alles over de Nepal Expedition 2007. Tijdens de Expeditie kan je ons via deze site volgen door middel van korte updates en foto's. Na de expeditie zullen we reisverslagen en spectaculaire foto┬┤s en films op de site plaatsen.

Trekking Nepal

Laatste NieuwsPosted by Roel Pronk 02 Feb, 2011 13:18:45

Is het na het lezen van onze site en de verslagen bij jou ook zo gaan kriebelen? Zou je zelf ook wel zo'n mooie en spectaculaire reis willen maken door Nepal of misschien zelfs wel door het hele Himalaya gebied?

Dat kan nu! Niels en ik hebben in Nepal het idee opgevat om op onze beurt de mensen te helpen die ons in Nepal zo goed geholpen hebben. Daarom zijn wij voor Babu (onze gids) en Lila (baas van triphimalaya) www.trekkingnepal.nl begonnen.

Op trekkingnepal.nl vindt je informatie over hoe jezelf een customized trek kunt samenstellen en hoe Babu en Lila jou daarbij kunnen helpen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om via onze site een reis naar Nepal te boeken die door Babu of Lila geregeld wordt maar met ons als Nederlands aanspreekpunt voor nog meer gemak.

Dus ga nu snel naar: www.trekkingnepal.nl


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.